+36 (36) 353-738 info@fuzfapihenopark.hu
1

Rendezvényszervezés, event management

 

A Fűzfa Hotel *** és Pihenőpark kiemelt figyelmet fordít a professzionális és minden igényt kielégítő rendezvényszervezésre:

Magán rendezvények:
- Születés-, névnapi ebéd-vacsora
- Eljegyzési ebéd-vacsora
- Házassági évforduló
- Érettségi bizonyítvány vagy diploma átvétel
- Baráti összejövetel

Reprezentációs rendezvények:
- Klasszikus fogadás, party
- Bál
- Csapatépítő rendezvény (indoor, outdoor)
- Bankett

Konferencia jellegű üzleti rendezvények:
- Üzleti konferencia
- Kongresszus
- Értekezlet
- Képzés, továbbképzés, tréning

Étterem

A’la carte éttermünk 100 férőhelyes, jól felszerelt és légkondicionált mely tartalmaz egy különtermet is. Egész évben hangulatos trófea kiállítás teszi még emlékezetesebbé az itt töltött időt.

Hazai és elsősorban tájjelegű étel specialitásokkal és jól felkészült, összeszokott és professzionális személyzettel várjuk Kedves Vendégeinket. Étlapunk kialakításakor a tradicionális magyar konyha irányelveit követtük, nagy hangsúlyt kaptak a Tisza-tavi helyi specialitások, a hal és vadételek.

Lépést tartunk a magyar gasztronómia fejlődésével, ugyanakkor valljuk, hogy a megőrzendő értékeket, helyi specialitásokat, családi recepteket őrizni kell. Ha ellátogat a Fűzfa Pihenőpark éttermébe, ezzel az igazi, klasszikus vendéglátással és szemléletmóddal fog találkozni.

Étlapunkon minden korosztály és minden ízlésvilág megtalálja a számára megfelelőt. Étlapunkat itt tekintheti meg.
Az étlapon szereplő ételeinket telefonos vagy személyes megrendelés alapján természetesen elvitelre is elkészítjük.

Borkedvelő vendégeink elsősorban az egri borvidék borai közül kóstolhatják meg a szimpatikus fehér-, rozé- vagy vörösbort, melyek közül hozzáértő felszolgálóink segítenek a választásban. Tekintse meg itallapunkat.

"A Coop rendszer 2002 óta, minden év elején megrendezi az országos bowling- és ulti bajnokságát a poroszlói Fűzfa Hotel és Pihenőparkban. Ezen a rendezvényen évről-évre közel száz fő vesz részt. A két napon át tartó bowling bajnokságra idén húsz csapat nevezett, ulti versenyre pedig nyolc fő. A versenyek szünetében, valamint este szívesen vettük igénybe a wellness részleget és a kinti medencéket. A jól felszerelt pályán, a megfelelő bowling gurítási technika gyakorlására késő estig volt lehetőségünk. A három napos program során a Fűzfa Hotel teljes ellátású vendéglátását vettük igénybe. Ezen kívül szombaton reggel disznóvágás várta az érdeklődőket, délben pedig már a frissen készült disznótoros ételeket fogyaszthattuk el. A „Fűzfában” mindig színvonalas ételsorral, tiszta-rendezett szobákkal, udvarias személyzettel várnak bennünket. Jövőre is tervezzük megszervezni a jó hangulatú bajnokságot Poroszlón." - Coop Szolnok Zrt.
 

fuzfapihenopark.hu | +36 (36) 553-008 | +36 (36) 553-009 | +36 (30) 239-7075 | info@fuzfapihenopark.hu | 3388 Poroszló Kossuth Lajos u. 81.