+36 (36) 353-738 info@fuzfapihenopark.hu
1

Esküvő, lagzi teljes körű szervezése

Életünk egyik legfontosabb döntése, amikor megtaláljuk a párunkat, lelki társunkat és összekötjük az életünket. Ezen az ünnepi alkalmon velünk van a családunk, barátaink, a násznép. Ennek a napnak egyszerűen tökéletesnek kell lennie. Elengedhetetlen a romantikus környezet, a házias ételek és a professzionális szervezés. Bízza ránk a szervezést, hogy a Nagy Nap igazán ünnepi és feledhetetlen legyen!


A Fűzfa Hotel *** és Pihenőpark évente számos esküvőnek és lagzinak ad otthont. A vezetőség és a személyzet komoly tapasztalattal rendelkezik az esküvők illetve lagzik szervezésében és azok professzionális lebonyolításában.

A Fűzfa Hotel különleges és közkedvelt lehetőséget biztosít a polgári szertartásnak, ez pedig a tóparti esküvő. A menyasszony és vőlegény a Tisza-tó partján fogadnak egymásnak örök szerelmet és hűséget. Ennek a pillanatnak rendkívüli hangulata van, csodás képek készíthetők.

A boldogító igen elhangzása után, ideje hogy együtt mulasson a Násznép! Külön erre a célra kialakított épület áll a Vendégek rendelkezésére, saját konyhával és személyzettel.

Szolgáltatásaink:

- Díjmentes szakmai konzultáció
- Esküvő menü személyre szabott összeállítása

- Saját, professzionális és tapasztalt esküvőszervező
- Esküvő, polgári szertartás szervezése (több helyszínen)
- Álló fogadás (hidegtálak, sültek)
- Esküvői vacsora, lagzi teljes körű lebonyolítása
- Család, násznép elszállásolása kedvezményes áron
- Vőfély, zenekar, fotós ajánlása
- Teljes körű díszítés (több színben és stílusban, egyeztetés szerint)

Minden esküvőre és lagzira úgy készülünk, és úgy éljük meg, mintha csak a sajátunk lenne. Ez a hozzáállás segít abban, hogy Vendégeink elégedetten és jó szívvel gondoljanak vissza a csodás napra. Az alábbi beszámoló betekintést ad ebbe:

"Örülünk, hogy a "mi nagy napunk" helyszínéül a Fűzfa Pihenőparkot választottuk! Csodálatos helyen, remek szervezéssel zajlott az esküvőnk, amiért külön köszönet illeti a tulajdonosokat, akik rugalmasan kezelték igényeinket, saját ötleteikkel és tapasztalataikkal is hozzájárultak ehhez a maradandó emlékhez. A személyzet profi módon menedzselte a rendezvényt elejétől a végéig, senki semmiben nem szenvedett hiányt."

Kérje személyre szabott ajánlatunkat a Kapcsolat menüpontban.
 

 

fuzfapihenopark.hu | +36 (36) 553-008 | +36 (36) 553-009 | +36 (30) 239-7075 | info@fuzfapihenopark.hu | 3388 Poroszló Kossuth Lajos u. 81.