+36 (36) 353-738 info@fuzfapihenopark.hu
1

 

A Fűzfa Hotel *** és Pihenőpark kiváló helyszín osztálykirándulások és táborok részére. A diákok élvezhetik Magyarország második legnagyobb tavának, a Tisza-tónak a közelségét, mely csupán 30 méterre van tőlünk. Ráadásul a Pihenőpark négy hektáros területét a Tisza egyik holtága veszi körül, így a háborítatlan természet csupán karnyújtásnyira van. A szálloda melletti erdősávban állatpark lett kialakítva, ahol a diákok barátkozhatnak az állatokkal és megismerhetik a hagyományos falusi állattartás szépségeit. Európa legnagyobb édesvízi akváriuma az Ökocentrum, csupán 1 km-re található tőlünk. A látogatás észrevétlenül egy féléves földrajz és biológia tananyagot ad át a diákoknak. A Tisza-tó kialakulása, szabályozása, élővilága, védettsége mind kulcsfontosságú és jól megérhető téma, ebben felkészült szakemberek, animátorok és idegenvezetők segítenek.


Tábor, osztálykirándulás

Szeptember 1-től május 31-ig szervezhető, hétfőtől-péntekig bármely napon.

A szervezés tartalmazza:

- szállást tágas, hangulatos faházakban
- teljes ellátást: bőséges reggeli, ebéd, vacsora
- korlátlan kültéri termál medence és jacuzzi használatot
- sportolási lehetőségek: strandröplabda és strandfoci pálya, ping-pong
- játékterem használat: ingyenes biliárd és rex
- WIFI
- őrzött parkolás busz részére
- szükség esetén transzfer az állomástól

 

Általános iskolások részére 1. osztálytól – 4. osztályig

1-2 éjszaka esetén 6500 Ft / fő / éj

3-4 éjszaka esetén 6000 Ft / fő / éj

Általános iskolások részére 5. osztálytól – 8. osztályig

1-2 éjszaka esetén 8000 Ft / fő / éj

3-4 éjszaka esetén 7500 Ft / fő / éj

Középiskolások részére

1-2 éjszaka esetén 10.000 Ft / fő / éj

3-4 éjszaka esetén 8500 Ft / fő / éj

Fontos, hogy a felnőtt kísérők illetve pedagógusok is diák áron vehetik igénybe szolgáltatásainkat. A csoport minden 18 év feletti tagjának + 300 Ft / éj idegenforgalmi adóval kell még számolnia.

 

Általunk szervezett fakultatív programlehetőségek

Csónakos kirándulás túravezetővel

Röviden: egy örök élmény. A diákok megismerkedhetnek a végtelen Tisza-tóval és annak különleges élővilágával. A vezető segítségével gyönyörű környezetben, játékosan tehetnek szert biológiai, ökológiai ismeretekre. A játék sem maradhat el: a túra végeztével vízi csatázni lehet.
Időtartam: 1 - 1,5 óra
Ár: 1500 Ft / fő

Kerékpártúra a Tisza-tónál

A Tisza-tó Magyarország egyik leggyorsabban fejlődő turisztikai régiója. A legutóbbi uniós pályázat keretében, jó minőségű aszfalt úttal vették körbe az egész Tisza-tavat a biciklizők számára. Így kényelmesen, egyenletes tempóban lehet megismerkedni a természettel és egyúttal sportolni is. Túraútvonalat és egyúttal túravezetőt is szívesen ajánlunk.
Ár: 1500 Ft / kerékpár
Egyéb lehetőségek:
Sajtkészítés és kóstolás, kenu bérlés, íjászat, gyöngyfűzés, keramikus foglalkozás

Tantestületi látogatás

Amennyiben nem csak a diákokkal, hanem a tantestülettel szeretnének meglátogatni bennünket szívesen állunk rendelkezésükre: évnyitó / évzáró rendezvény, értekezlet, továbbképzés, tréning, csapatépítés (indoor, outdoor) céljából. A következő szolgáltatásokat biztosítjuk:

- szállás szállodai szobákban, vagy faházakban
- svédasztalos étkezések (reggeli, ebéd, vacsora)
- uszoda, jacuzzi és finn szauna használata
- kültéri termál medence és jacuzzi korlátlan használata
- bowling pálya, játékterem használata
- ingyenes, őrzött parkolás
- színvonalas konferencia terem használata
- programszervezés
- WIFI

 

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!
 

 

"Már 5. éve visszajárunk a Fűzfa Hotel és Pihenőparkba, mivel olyan facilításokkal bír, ami unikumnak számít Magyarországon. A tavon végezhető rekreatív kikapcsolódások (kenu-túra, motorcsónakozás) mellett, helyet kap a Tisza-tavi kerékpártúra, amelyhez a sporteszközöket a Pihenőpark biztosítja. A komplexum területén belül levő "pagoda", amely számunkra a fő vonzereje a helynek, ahol a fedett edzéseket végezhetjük. A gazdag programkínálat mellett nap bármely szakában használható termál vizes kikapcsolódás mind a gyerekek, mind pedig felnőtt sportolóink számára elengedhetetlen kiegészítői az ott töltött időszaknak. Általában egy 30-45 fő közötti létszámot szoktunk táboroztatni a Pihenőparkban.
Az állandó és változatlan személyzet is bizonyíték arra, hogy egy igazi "család" irányítja ezt a helyet és egy idő után a vendég is tagjának érezheti magát.
Szívesen és szeretettel járunk vissza minden év augusztusában a Fűzfa Hotel és Pihenőparkba.
Vass Hunor
Arashi SC. -Budapest / Sport-All S.C. Sepsiszentgyörgy -Erdély-" 

fuzfapihenopark.hu | +36 (36) 553-008 | +36 (36) 553-009 | +36 (30) 239-7075 | info@fuzfapihenopark.hu | 3388 Poroszló Kossuth Lajos u. 81.